HISTORIEK

In 1993 stond André Goderis (meesterkok en mede-oprichter van de orde van 33 Meesterkoks), mede aan de grondslag van het idee onze passie tot een bedrijf te verheffen.

De ontwikkelingen in ‘wijnland’ hebben er toe geleid dat het in 2002 een familiebedrijf werd. Sindsdien staan vader en zoon gezamelijk met de neuzen boven de glazen, wordt de passie gedeeld, en door de twee zeer fijngevoelige smakers het assortiment substantieel uitgebreid.

ONZE MISSIE

“Sans le soleil je ne suis rien” (“Zonder de zon ben ik niets”) is het motto van één van de mooiste wijnjuweeltjes van de Provence. Maar dat geldt voor alle druiven die hun weg naar een perfect wijn beginnen. Wij zoeken ze op. Vinden de mooiste wijnen aan de beste prijs, en brengen die (bijna) tot op uw tafel!

ONS TEAM

Er wordt gewerkt, zichtbaar, voor de schermen, en minder zichtbaar achter de schermen. Onze beste wijnen zoeken, en vinden, we meestal zelf ten velde. Een zeer aangenaam, maar zeker ook verantwoordelijk deel van onze activiteiten. Ter plaatse proeven, kiezen, aankopen en soms zelfs direct opladen en meebrengen. De Franse wijnbouwers zijn zeer divers. De kwaliteit uiteenlopend. De prijs ook. Wij zoeken de beste prijs bij de beste smaak, voor u!

Guy Swertvaegher

Guy Swertvaegher Guyvin

David Swertvaegher

David Swertvaegher Guyvin